Obywatele!
Przygotowałem, z dużym nakładem własnej pracy, nową stronę internetową dla Rzeczypospolitej. Chciałbym ją zaprezentować: www.rzeczpospolitaobojganarodow.pl/strona
Nie działają linki w większości, od razu mówię

Czekam na uwagi i ocenę!
Nowa stronka
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Nowa stronkaWasza Królewska Mość
Obywatele! Przygotowałem, z dużym nakładem własnej pracy, nową stronę internetową dla Rzeczypospolitej. Chciałbym ją zaprezentować: www.rzeczpospolitaobojganarodow.pl/strona Nie działają linki w większości, od razu mówię ![]() Czekam na uwagi i ocenę! ![]() /-/ Marek Paweł Wiktorowicz Książę Urbino Re: Nowa stronkaCieszy mnie, że Rzeczpospolita uczy się od Austro-Węgier. Jestem bardzo dumny, że Austro-Węgry są tak wielkim wzorem dla Rzeczpospolitej
![]()
Re: Nowa stronkaWielmożny Panie Sforza
Gratuluję incjatywy, sam bym nie umiał tak zrobić. Wydaje mi się że strona jest trochę za nowoczesna, nie nawiązuje do XVII wieku, ale jest to moje prywatne zdanie pozdrawiam Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Nowa stronka
Co konkretnie ma na myśli Wasza Cesarska i Królewska Mość? ![]()
Dziękuję, Szlachetny Panie Aleksandrze.
No cóż, w nowożytności stron nie było, więc nie bardzo wiem jak oddać klimat ![]() ![]() /-/ Marek Paweł Wiktorowicz Książę Urbino Re: Nowa stronkaDokładnie to co napisałem
![]() ![]()
Re: Nowa stronkaMonarchia jest bezprecedensowo dobrym wzorem w wielu dziedzinach
![]() ![]() /-/ Pius IV
Re: Nowa stronkaW rzeczy samej, stronka jest piękna
![]() (-) Jej Książęca Wysokość Emilia Maria Katarzyna Elżbieta apo Zep z domu Radziwiłł, księżna surmeńska i mediolańska etc.,
Re: Nowa stronkaChodziło mi o wskazanie, w czym konkretnie, Wasza Cesarska i Królewska Mość
![]() Chciałem wiedzieć po prostu, co dokładnie się powtórzyło i czy to przypadek, czy też mimowolnie i nieświadomie coś zaczerpnąłem z Monarchii (której strona, przyznaję, robi na mnie wrażenie; pokazuje, że można cuda zdziałać z PHP Fusion ![]() ![]() /-/ Marek Paweł Wiktorowicz Książę Urbino Re: Nowa stronkaSzanowny Panie Sforza
Ja proponowałbym może coś z drewna, tak jak wyglądał poprzenia strona tylko troche jasniejsze drewno. Na pewno godło by się przydała zachować Ale widze że wszytkim się podoba to mój głos nie ma znaczenia pozdrawiam Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski ![]()
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5