|
Dwór Jego Królewskiej Mości
przez Jerzy IV » 07 lip 2025, 14:06
Mam pytanie. Bo w dekrecie mianującym członków kancelarii nie ma nic mowy o podskarbim nadwornym, którym byłem za poprzedniej kadencji. Zatem czy nadal mam te funkcje czy też nie. Pytanie dla mnie ważne bo zależy od tego, czy będę pobierał w tym miesiącu pensje czy nie.
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 6
-
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Kontradmirał
- Wykształcenie: doktor net
przez Jerzy IV » 21 sie 2025, 11:55
Konrad Radziwiłł napisał(a):Drodzy zgromadzeni, pragne aby Rzeczpospolita wyemitowala kolejne znaczki Zwiazku Filatelistycznego, ostatnie zostaly wyemitowane przez Kajetana Sikorskiego i od tego czasu nie było zadnych, a patrzac na historie tych znaczkow bylo niczym kozak naplakal, dlatego pragne, abysmy emitowali wlasne znaczki, czy ktos potrafi?
Nie chwaląc się zdarzyło mi się popełnić kilka znaczków dla Cesarstwa Niemieckiego. Ale nie powiedziałbym, że jestem mistrzem, bardziej amatorem.
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 6
-
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Kontradmirał
- Wykształcenie: doktor net
przez Konrad Radziwiłł » 21 sie 2025, 13:56
Fryderyk Orański napisał(a):Konrad Radziwiłł napisał(a):Drodzy zgromadzeni, pragne aby Rzeczpospolita wyemitowala kolejne znaczki Zwiazku Filatelistycznego, ostatnie zostaly wyemitowane przez Kajetana Sikorskiego i od tego czasu nie było zadnych, a patrzac na historie tych znaczkow bylo niczym kozak naplakal, dlatego pragne, abysmy emitowali wlasne znaczki, czy ktos potrafi?
Nie chwaląc się zdarzyło mi się popełnić kilka znaczków dla Cesarstwa Niemieckiego. Ale nie powiedziałbym, że jestem mistrzem, bardziej amatorem.
To nic nie szkodzi.
Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
-
-

- Podkomorzy

-
- Medale: 8
-
-
-
- Godności Kancelaryjne: Hetman Wielki
- Stopień: Regimentarz
- Wykształcenie: Bakałarz
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Dwór Królewski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
|
|