Pytanie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: PytanieA ja też mam pytanie czy to nie jest tak że Patriarcha może tę ekskomunikę zdjąć i przywrócić ich, "wybaczyć błędy" itd? Zapierają się cały czas, że bramy są otwarte, no chyba niekoniecznie...
(-) abp Krzysztof Windsor-Windsachen HKH Konigprins, Prins af Dravsk
Re: PytanieJak wszyscy wiecie zawsze stawałem po stronie Rotrii. Toczyłem cieżkie boje w Sejmie. Tym bardziej mi przykro, że Państwo Kościelne obraża naszego Władcę.
Wg mnie co innego jest ukaranie Kardynał Lisewicza, nie wnikam jaka jest kara, a co innego jest banowanie Jego Królewskiej Mość. Nie ma tu znaczenia, że jest to ta sama osoba. Po przeczytaniu odpowiedzi Eminencji Kardynała, na list naszego Ambasadora i podejściu władz Rotrii do tej sprawy wnoszę o zawieszenie stosunków dyplomatycznych z Rotrią Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: PytanieJako ambasador w Rotrii, obserwując ostatnie wydarzenia i zachowanie obywatelii Rotrii muszę się zgodzić z Panem Aleksandrem o zawieszeniu stosunków.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: PytanieRównież zgadzam się z Wielmożnym Panem Aleksandrem Trzaską-Chojnackim, oraz Wielmożnym Panem Ambasadorem Konradem Radziwiłłem.
Konto to było klonem panów Józefa Wilhelma i Michała Potockich.
Re: PytanieWiadomość poszła. Za nią groźby, potem tłumaczenia
http://forum.rotria.pl/showthread.php?t ... 6#pid30576 a na koniec, wydano brewe zdejmujące banicję. http://forum.rotria.pl/showthread.php?t ... 5#pid30575 Bruno Petrowicz Catalan Re: PytanieDecyzja w rękach Króla Jegomościa i Sejmu
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: PytanieJako były i mam nadzieję, że w najbliższym czasie już oficjalny obywatel Rzeczypospolitej, wypowiem się tylko w jednej kwestii. Według pana Godunowa, powrót de Mediciego był nielegalny, czy tak jest, to już kwestia osobna, jednak banowanie opozycji, bo tak, ściąganie na pomoc "klakierów" w trakcie konklawe, tylko dlatego, że przegrywa się głosowanie i nadużywanie pozycji administratora dla własnego widzimisię powinno być jak najbardziej potępiane przez społeczność międzynarodową. Już szczególnie żałosne jest "zorientowanie się", że pewne osoby nie są tam gdzie powinny, z powodu nie podpisania jakiegoś papierka, czy nie przejścia uroczystości, tylko i wyłącznie w momencie, kiedy jest to nie na rękę drederystów. Le cabaret.
Herbu Wąż Pułkownik w Szeregach Płockiego Pułku
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Kancelaria Króla Jegomościa Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
||