Przybywam tutaj na zaproszenie kilku osób oraz w sprawach osobistych.
Pochwalony.
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pochwalony.Witam wszystkich po pewnej przerwie, rocznej.
![]() Przybywam tutaj na zaproszenie kilku osób oraz w sprawach osobistych. /-/ Abp Enrique kardynał Sánchez Oviedo, OSI Prymas Królestwa Skarlandu Arcybiskup Walencji ![]()
Re: Pochwalony.Witam serdecznie w Rzeczpospolitej
![]()
Re: Pochwalony.Witam i ja.
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski admirał królewskiej floty koronnej ![]()
Re: Pochwalony.Witam serdecznie, ponownie.
![]() Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Ciwun litewski Kanclerz Wielki Podkomorzy brzeskolitewski Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
Re: Pochwalony.Witam w Rzplitej i życzę miłego pobytu. W razie jakichkolwiek pytań, postaramy się pomóc ![]() Wilhelm Jan Orański wojski pomorski pan na San Alberto komodor Marynarki Wojennej ![]()
Re: Pochwalony.Cieszy mnie chęć powrotu również do Kościoła Bracie Enrique!
(~) Taddeo von Hippogriff-Piccolomini Pan na Żywcu
Re: Pochwalony.Witam na ziemiach RON.
Skazany na karę infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
Re: Pochwalony.Czy Ksiądz Henryk osiada tu na stałe? Bo widzę, że wpisał się do spisu wiernych Diecezji Krakowskiej.
Nie zamierzał w Skarlandzie mieszkać i posługiwać? Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Ciwun litewski Kanclerz Wielki Podkomorzy brzeskolitewski Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
Re: Pochwalony.
Przybywam tu aby "ponownie wejść w struktury kościoła", nabrać trochę wprawy i popraktykować. Pobędę tu na pewno jakiś czas zanim pojadę do Skarlandu. Na pewno obiecuję, że nie będę takim kapłanem co pojawia się i znika. gdyby była potrzeba to zawsze można do mnie napisać tu albo w Skarlandzie i w miarę możliwości postaram się pomóc, zaradzić. Bo w końcu od tego jestem. I nie tylko ja. Cała Rotria od tego jest. ![]() ![]() Pozdrawiam. /-/ Abp Enrique kardynał Sánchez Oviedo, OSI Prymas Królestwa Skarlandu Arcybiskup Walencji ![]()
Re: Pochwalony.Witam w RON!
Skazany na karę śmierci, infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3