Dzień dobry,
Nazywam się Enrique Sánchez Oviedo i pragnąłbym osiedlić się w tym pięknym kraju. Złożyłem ślub, że nie wyjawię swej przeszłości, więc nie mogę powiedzieć o sobie niczego nad to, co już rzekłem.
Dzień dobry
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Dzień dobryDzień dobry,
Nazywam się Enrique Sánchez Oviedo i pragnąłbym osiedlić się w tym pięknym kraju. Złożyłem ślub, że nie wyjawię swej przeszłości, więc nie mogę powiedzieć o sobie niczego nad to, co już rzekłem. /-/ Abp Enrique kardynał Sánchez Oviedo, OSI Prymas Królestwa Skarlandu Arcybiskup Walencji ![]()
Re: Dzień dobryWitam pana na naszej ziemi - sądzę jednak, że może nam pan wyjawić czym się pan interesuje lub też czym by się pan chciał tutaj zająć
![]() Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: Dzień dobryInteresują mnie przede wszystkim dzieje naszych przodków. Nie wiem jednak jeszcze, czym się zająć, być może podejmę studia na Uniwersytecie Krakowskim.
A może zostanę kapłanem... /-/ Abp Enrique kardynał Sánchez Oviedo, OSI Prymas Królestwa Skarlandu Arcybiskup Walencji ![]()
Re: Dzień dobryJa ze swej strony mogę zaprosić pana do armii oraz zachęcić do złożenia wniosku o mieszczaństwo.
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: Dzień dobryJuż złożyłem ów wniosek.
/-/ Abp Enrique kardynał Sánchez Oviedo, OSI Prymas Królestwa Skarlandu Arcybiskup Walencji ![]()
Re: Dzień dobryWitam pana serdecznie i również zapraszam do wojska.
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski admirał królewskiej floty koronnej ![]()
Re: Dzień dobryI ja pragnę powitać Waszmościa w Rzplitej!
Wilhelm Jan Orański wojski pomorski pan na San Alberto komodor Marynarki Wojennej ![]()
Re: Dzień dobryWitam serdecznie w RON
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Dzień dobryDziękuję Waszmościom za serdeczne powitanie.
/-/ Abp Enrique kardynał Sánchez Oviedo, OSI Prymas Królestwa Skarlandu Arcybiskup Walencji ![]()
Re: Dzień dobryWitam w RON
Andream von Salza
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego Wielki Mistrz Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie strażnik wendeński ![]()
• Strona 1 z 2 • 1, 2