Res Legendae
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Res LegendaePatrząc po stanie szkatuł obywateli Rzeczpospolitej, powinniście podwyższyć cenę gazety albo zrobić ją za darmo, ale oczekiwać dobrowolnych datków do szkatuły za wydruk. Ten kawałek papieru warty jest dużo więcej. W wolnej chwili zapoznam się!
Re: Res Legendae
Wiem, że nie jest to cena zbyt wysoka i być może nieadekwatnie niska, ale chcę, żeby każdy, w tym ewentualni nowi mieszkańcy Pollinu, mogli sobie na to pozwolić. W końcu piszę po to, żeby mnie czytano. Plus ratio quam vis
Re: Res LegendaeDobra robota!
Swoją drogą nie wiedziałem, że można już robić tak, że po zapłacie pojawia się nam gazetka. No proszę. Ale trzeba naszych Twórców wspierać. Czekamy na kolejne wydania! PS. Pozdrawiam v-Pisarza! Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski regimentarz wojsk litewskich asystent na Wydziale Nauk Mikronacyjnych UK
Plus ratio quam vis
Re: Res LegendaeJak zwykle, świetne wydanie. Gratuluję i już nie mogę doczekać się kolejnych numerów mojej ulubionej gazety z Rzeczpospolitej.
Warte wydania tych 50 złp... /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Dziękuję! Bardzo mi miło na te słowa! A tutaj, prosta witryna, gdzie można poczytać archiwalne numery. Plus ratio quam vis
Ulala! Fajna stronka. Ciekawy pomysł... /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Świetny pomysł, Mości Kajetanie chor. Maciej Gerwazy Lisewicz Przewodniczący VIII posiedzenia RMK Burmistrz Królewskiego Stołecznego Miasta Krakowa Goniec Herbowy Pisarz Skarbowy ds. Miast Królewskich Chorąży 7. Chorągwi Jazdy Kozackiej
Re: Res LegendaeCiekawy to prawda, chociaż mam problem, pewnie wynika z jakiejś mojej Głupoty, a mianowicie zapłaciłem za ostatni numer, a nie wiem jak go "dostac".
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Prasa forumowa i druki ulotne Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||