Oficjalnie otwieram Towarzystwo Światowego Związku Filatelistycznego w Warszawie!
Serdeczne zapraszam wszystkich kolekcjonerów i emitentów.
Serdeczne zapraszam wszystkich kolekcjonerów i emitentów.
Towarzystwo ŚZF w WarszawieTowarzystwo ŚZF w Warszawie![]() Oficjalnie otwieram Towarzystwo Światowego Związku Filatelistycznego w Warszawie! Serdeczne zapraszam wszystkich kolekcjonerów i emitentów. Skazany na karę śmierci, infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieWydaje mi się, że należałoby zrobić spis członków Towarzystwa, tzn. kto z nas ma konta w ŚZF.
STEFAN II DANIEL
![]()
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieSkazany na karę śmierci, infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
Re: Towarzystwo ŚZF w Warszawie
Ciekawy pomysł, prosiłbym w takim razie chętne osoby o napisanie w tym wątku. Utworzę wtedy listę wszystkich członków towarzystwa (w poście otwierającym towarzystwo). Skazany na karę śmierci, infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieMożna tak zrobić, chociaż moim zdaniem GUMiP jest instytucją oddzielną od Towarzystwa, gdyż Towarzystwo nie jest przecież instytucją państwową.
![]() Nie wiem, czy jest sens, żeby robić taką listę, gdyż raczej ŚZF to instytucja otwarta, ale z drugiej strony, jak sobie myślę, może i byłby to dobry pomysł, żeby zapisywać się do Towarzystwa jako członek. Może i tak być. ![]() Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz p.o. Kanclerza Wielkiego Kasztelan brzeskolitewski Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieMam nadzieję, że wszyscy zdążyli zaopatrzyć się w znaczek autorstwa Pana Józefa?
![]() Wilhelm Jan Orański wojski pomorski pan na San Alberto komodor Marynarki Wojennej ![]()
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieNawet w niejednym egzemplarzu!
(~) Taddeo von Hippogriff-Piccolomini Pan na Żywcu
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieZnaczek wydany w dniu i nawet o godzinie urodzin mojego brata. W imieniu chyba śpiącego już brata dziękuję za życzenia które mu składano.
Skazany na karę infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieCzy ktoś z członków Towarzystwa miałby do wymiany znaczki:
„Patron Kniaźstwa Jaruzelimy” „Głos Leocji” „Świnki morskie”? Mógłbym się wymienić za jakieś, jakich mam więcej niż jeden. Oto mój klaser: https://szf.leocja.org/klaser/1013 Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz p.o. Kanclerza Wielkiego Kasztelan brzeskolitewski Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
Re: Towarzystwo ŚZF w WarszawieDam Głos Leocji za Koło ŚZF w Ekorre.
![]() Dałem Ci jeszcze Patron Kniaźstwa Jaruzelimy. ![]() ![]() Skazany na karę infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Główny Urząd Menniczy i Pocztowy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||