|
Miejsce poświęcone monetom i znaczkom Rzeczypospolitej.
przez Jerzy IV » 25 mar 2026, 09:37
Konrad Radziwiłł napisał(a):Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz napisał(a):A proszę bardzo!  No i faktycznie!  Nie da się pobrać. I już chyba wiem, dlaczego. Wcześniej myślałem, że autor znaczka ma automatycznie pobrany znaczek, a to jest tylko rezerwacja. Tak więc ten 1 znaczek chyba czeka na v-śp. pana Olizara...
Przykra sprawa. 
Jeśli tylko Mości Olizar jeszcze mi odpisze prywatnie to może przekaże znaczki i wtedy mogę dać brakujące De facto już teraz bym mógł jak mam podwójne. Proszę dać znać czego brakuje. Znaczek w górnym prawym ma zielone jeśli pobrany został a czerwone jeśli nie. Jak tylko mam dwa to dam 
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 6
-
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Kontradmirał
- Wykształcenie: doktor net
przez Jerzy IV » 19 kwi 2026, 11:13
Ostatnie sztuki znaczka: https://szf.leocja.org/znaczek.php?id=442Jak wejdziecie tutaj na tę stronę to macie katalog emisji RON: https://szf.leocja.org/?kraj=3Zielone kółko znaczy że macie znaczek, brak oznacza że nie macie. Gdyby komuś czegoś brakowało to ja posiadam niektórych więcej więc mogę dać lub wymienić. Mnie brakuje Augusta Ludwika II, Marka Wiktorowicza, Bożego Narodzenia i Konrada Radziwiłła. Także poszukiwałbym... 
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 6
-
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Kontradmirał
- Wykształcenie: doktor net
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Główny Urząd Menniczy i Pocztowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
|
|