WNIOSEK - PRZYJĘCIE DO SŁUŻBYRe: WNIOSEK - PRZYJĘCIE DO SŁUŻBYZgodę wyrażam. Zaraz wydam dokument
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: WNIOSEK - PRZYJĘCIE DO SŁUŻBYDziękuję Mości Hetmanie!
Re: WNIOSEK - PRZYJĘCIE DO SŁUŻBYWażne by Pan Michał został dodany do grupy wojsko by widział dział wojska i mógł odbyć swą służbę w odpowiednim wątku gdzie ma służyć.
Jako ciekawostka i porada dla nowego żołnierze Rzeczpospolitej. Po zakończeniu okresu próbnego, polecam zajrzeć do działu Szkoły Rycerskiej. Można tam odbyć kursy podoficerski i oficerski. Ukończenie każdego daje awans na wyższy stopień. viewforum.php?f=362 /-/ Jerzy IV
Electus Rex Poloniae, Magnus Dux Lithvaniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Re: WNIOSEK - PRZYJĘCIE DO SŁUŻBY
Pan Michał jest w grupie. Sam miałem proponować kursy, ale chciałem poczekać do końca okresu próbnego. Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: WNIOSEK - PRZYJĘCIE DO SŁUŻBYNo i coś nasz Pan Pocztowy zniknął.
/-/ Jerzy IV
Electus Rex Poloniae, Magnus Dux Lithvaniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Re: WNIOSEK - PRZYJĘCIE DO SŁUŻBYNiestety...
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: WNIOSEK - PRZYJĘCIE DO SŁUŻBYMówią, że spotkała go grupa Arian i przekonała, że pacyfizm jest lepszy od wojenki. Chyba nie przeżył spotkanie.
Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: WNIOSEK - PRZYJĘCIE DO SŁUŻBYJa słyszałem pogłoski, że byli to nie arianie, a luterańscy rozbójnicy, bądź grupa grupa tubylców z jednego z plemion pierwotnych, z Nowej Kurlandii, ale nie skończyło się to dla szanownego Michała za dobrze...
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Wnioski - przyjęcie do służby Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||