Wilhelm Zygmunt von Zugdam napisał(a):Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko, to ja bym się z chęcią zgłosił na takiego przedstawiciela.
XD (Nie no nie mam nic przeciwko, tylko będzie głosowanie)
VIII Posiedzenie Rady Miast KrólewskichRe: VIII Posiedzenie Rady Miast Królewskich
XD (Nie no nie mam nic przeciwko, tylko będzie głosowanie) /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: VIII Posiedzenie Rady Miast KrólewskichDobrze jakby przewodniczący Maciej, lub zastępca Kajetan zarządzili głosowanie.
Ewentualnie skoro Pan Wilhelm jest już na Sejmie z racji bycia podskarbim, to delegatem miast będzie moja osoba. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: VIII Posiedzenie Rady Miast KrólewskichCzy jest coś co Mieszczanie chcieliby abym jako przedstawiciel mieszczan na sejm na obradach ogłosił?
Jeśli nie, to czy jest coś co byśmy chcieli na obradach VIII Posiedzenia RMK jeszcze obmówić? /-/ Jerzy IV
Re: VIII Posiedzenie Rady Miast KrólewskichPowinniśmy chyba zakończyć obrady. Sejm się zakończył, nikt nic więcej tutaj do obrad nie wnosi, więc można by ten wątek już zamknąć. Do następnego.
/-/ Jerzy IV
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Rada Miast Królewskich Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||