Ja, imię i nazwisko, wnioskuję o udzielenie mi zapomogi dla w wysokości 2 000 DPL.
podpis
- Kod: Zaznacz cały
[pismo]Ja, [i]imię i nazwisko[/i], wnioskuję o udzielenie mi zapomogi w wysokości 2 000 DPL.
[right][i]podpis[/i][/right][/pismo]
WNIOSKI O ZAPOMOGĘ
• Strona 1 z 2 • 1, 2
WNIOSKI O ZAPOMOGĘW tym wątku można złożyć wniosek o zapomogę dla nowego mieszkańca do podskarbiego. Można skorzystać z tego wzoru.
Ja, imię i nazwisko, wnioskuję o udzielenie mi zapomogi dla w wysokości 2 000 DPL.
podpis
Plus ratio quam vis
Re: WNIOSKI O ZAPOMOGĘJa, Adelaide von Hohenburg, wnioskuję o udzielenie mi zapomogi w wysokości 2 000 DPL.
(-)Adelaide von Hohenburg ![]() Adelaide Radziwiłł-Chojnacka Imperatrix Kirianiae Domina Uxor Norveglandiae et Vinculiae Principissa Urbini Re: WNIOSKI O ZAPOMOGĘ
Zapomogi udzielam. Proszę odnotować to w swojej szkatule.
![]() Plus ratio quam vis
Re: WNIOSKI O ZAPOMOGĘJa, Adolphus Laurentius Kanimir-Prus, wnioskuję o udzielenie mi zapomogi w wysokości 2 000 DPL.
(-) Adolphus Laurentius Kanimir-Prus Adolphus Laurentius Kanimir-Prus
Re: WNIOSKI O ZAPOMOGĘ
Zapomogi udzielam. Proszę założyć swoją szkatułę w Systemie Skarbowym i odnotować tam wpływ z zapomogi.
Re: WNIOSKI O ZAPOMOGĘJa, Prokrust z Krakowa, wnioskuję o udzielenie mi zapomogi w wysokości 2 000 DPL.
(-) Prokrust z Krakowa Prokrust z Krakowa
Re: WNIOSKI O ZAPOMOGĘ
Zapomogi udzielam. Proszę założyć swoją szkatułę w Systemie Skarbowym i odnotować tam wpływ z zapomogi.
Re: WNIOSKI O ZAPOMOGĘJa, Gabriel Domaradzki, wnioskuję o udzielenie mi zapomogi w wysokości 2 000 DPL.
Gabriel Domaradzki Re: WNIOSKI O ZAPOMOGĘJa Konrad Radziwiłł, Król Rzeczypospolitej udzielam zgody.
Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Kancelaria Podskarbiego Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||