Edit: żebym mógł go pobrać potrzebuję możliwości edycji postów w dziale szkatuł.

Podatek szkatułowy
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Podatek szkatułowyInformuję, że podliczyłem kwoty podatku z poszczególnych szkatuł za miesiąc lipiec. Przystępuję do jego pobrania.
Edit: żebym mógł go pobrać potrzebuję możliwości edycji postów w dziale szkatuł. ![]() Plus ratio quam vis
Re: Podatek szkatułowyA mógłby Pan u mnie napisać to w tym poście gdzie prowadzone są wszystkie rozliczenia, nie chce mieć postologii w mojej szkatule.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Podatek szkatułowy
To znaczy gdzie? Plus ratio quam vis
Re: Podatek szkatułowyJa mam u siebie dwa posty, jeden z majątkami i dochodem, drugi z rozliczeniami, proszę obliczanie podatki uwzględniać w drugim moim poście.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Podatek szkatułowyPrzystępuję do poboru podatku szkatułowego zgodnie z poniższą tabelą.
![]() Plus ratio quam vis
Re: Podatek szkatułowyJak ten miesiąc przeleciał, dopiero co wprowadzaliśmy to rozwiązanie a tu już druga tura poboru i kolejny wpływ do państwowej kasy...
Re: Podatek szkatułowyPrzystępuję do poboru podatku szkatułowego za wrzesień zgodnie z poniższą tabelą.
![]() Plus ratio quam vis
Re: Podatek szkatułowyMości Kajetanie, mój stan szkatuly to
691,170 DPL, ile mam zapłacić podatku? Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Podatek szkatułowy
Rzeczywiście, zawsze muszę o Waćpanie specjalnie pamiętać, bo Waćpana Szkatuła jest daleko wśród nieaktywnych szkatuł. Podatek do zapłacenia to 19 235 DPL. Plus ratio quam vis
Re: Podatek szkatułowySwoją drogą uważam, że Pański sposób prowadzenia rachunków jest bardzo nieprzejrzysty (przez co też trudny do kontroli, a nawet samokontroli) i moim zdaniem nie powinno się tak prowadzić księgi rachunkowej (zresztą, chyba nikt inny tak nie robi), mości Panie Konradzie.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski regimentarz wojsk litewskich asystent na Wydziale Nauk Mikronacyjnych UK
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Kancelaria Podskarbiego Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||