Poproszę o weryfikcję konta - S-73tVmogj.
Z góry dziękuję,
Weryfikacja w StempluRe: Weryfikacja w StempluPoproszę o weryfikcję konta - S-73tVmogj.
Z góry dziękuję, prof. Apolinary Montserrat OL LAN
Przewodniczący Leockiej Akademii Nauk Redaktor Naczelny Głosu Leocji
Re: Weryfikacja w StempluUczynione Ekscelencjo. Proszę sprawdzić, czy działa jak powinno.
Re: Weryfikacja w StempluWasza Xiążęca Mość,
poświadczyć chciałem, że wbrew wszelkiej wątpliwości, co ją postronni mieć mogli, reprezentuję swoją osobę, i ją wyłącznie, a każdy kto twierdzi inaczej niech koty doi a psom warkocze z ogonów plecie. Szyfry właściwe ku potwierdzeniu tożsamości podaję: S-73xRl4og Ze wszelkimi wyrazami, Re: Weryfikacja w StempluCzcigodny Namiestniku,
Uczyniłem wedle prośby, proszę jeno o potwierdzenie, że wszystko działa jak powinno.
Re: Weryfikacja w Stemplu
Uczynione wedle prośby. Jeno proszę o potwierdzenie, że wszystko działa jak należy. Powiem także iż warto następnie zalogować się w Międzynarodowym Banku Pollinu- https://bank.leocja.org/, celem "zarabiania", by mozna było potem je wydawać.
Re: Weryfikacja w StempluZalogowałem się do banku, ale nie mogę otworzyć rachunku. Czy mogę liczyć na pomoc?
Plus ratio quam vis
Re: Weryfikacja w StempluNie ma banku, trzeba otworzyc szkatule.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Kanclerza Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||