Kulig po Litwie organizacja
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Kulig po Litwie organizacjaTak, dlatego nie ma teraz ustalonych punktów, zależy wszystko od prędkości koni i wybranej trasy.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Kulig po Litwie organizacja
Czy Mógłbym się zabrać z Wasza Królewską Mością? Mam dobry antałek przpeysznego trójniaczka na drogę abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Kulig po Litwie organizacjaZapraszam, tylko ostrzegam że dłużej nam droga zajmie.
Tym lepiej abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Kulig po Litwie organizacjaPo tych trunkach to zamiast w Wendenie wyladujemy w piwnicy winnej w Birzach
Konie to mądre zwierzęta to nas doprowadzą szczęśliwie do celu abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Kulig po Litwie organizacjaTo prawda konie to mądre zwierzęta,
ja już wyruszyłem co koń wyskoczy, aby wszystko przygotować. Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela Re: Kulig po Litwie organizacja
A tam piwniczka pełna jest beczek z dobrymi napitkami
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Wielkie Księstwo Litewskie Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||