|
Miejsce swobodnych i luźnych rozmów
przez Friedrich von Baden » 14 maja 2024, 12:28
Kajetan Sikorski napisał(a):Samuel Radziwiłł napisał(a):Ponieważ nie śledziłem konferencji w Niemczech, to nie wiedziałem o składkach, ani o ich wysokości. Proszę o tę informację, to będę mógł opłacić ją i może coś dorzucę do nagród jako sponsor.
Waszmość Panie! Składka trenerska jest w wysokości 100 ℳ wpłacana na konto wyżej podane.
Szanowny Kajetanie, następnym razem, trzeba będzie ogłaszać, co zgromadzenie trenerów uchwaliło na konferencjach. Gdyż inaczej nie ma szans aby informacje przepływały, należycie i sprawnie...  Franklin Garamond napisał(a):Czy jest możliwość zostania sponsorem tytularnym?
Garamond Vaarland League? Garamond League? 
/-/ Friedrich von BadenSekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej 
-
-

- Rajca

-
- Medale: 3
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Porucznik
- Wykształcenie: bakałarz net
przez Franklin Garamond » 14 maja 2024, 21:58
Samuel Radziwiłł napisał(a):Garamond Vaarland League brzmi całkiem niezle. Van der Gibson Vaarland League, też całkiem do rzeczy. Przy czym Vaarlandzka Unia Piłkarska pozostaje bez zmian.
Sponsorem byłoby Konsorcjum Garamond-Garamond-Garamond-Garamond, ale Garamond Vaarland League brzmi całkiem nie najgorzej. KGGGG Vaarland League już trochę słabiej 
(—) Franklin Garamond Namiestnik Palatynatu Leocji
-
-

- Gość zagraniczny
-
- Medale: 1
-
- Stopień: Chorąży
przez Friedrich von Baden » 14 maja 2024, 22:19
Garamond Vaarland League to 24 litery/znaki. X11 mówi: "Nazwa ligi może składać się z maksimum 20 znaków." Zatem to raczej, chyba niemożliwe, aby taka nazwa mogła funkcjonować w systemie. Można by ją zapisać w opisie, umieszczać przy okazji postów, może też pisać w artykułach prasowych...
/-/ Friedrich von BadenSekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej 
-
-

- Rajca

-
-
przez Pavel van der Gibson » 15 maja 2024, 13:19
Samuel Radziwiłł napisał(a):Garamond Vaarland League brzmi całkiem niezle. Van der Gibson Vaarland League, też całkiem do rzeczy. Przy czym Vaarlandzka Unia Piłkarska pozostaje bez zmian.
Tu raczej Gibson Group  Ale ten limit znaków też tu nie pomaga
Kanclerz Księstwa Sarmacji
-
-

- Gość zagraniczny
-
przez Franklin Garamond » 17 maja 2024, 08:16
Friedrich von Baden napisał(a):Garamond Vaarland League to 24 litery/znaki. X11 mówi: "Nazwa ligi może składać się z maksimum 20 znaków."
To chyba nie jest aktualna informacja, bo Liga Piłkarska Palatynatu Leocji ma 32 znaki. Na stronie informacyjnej ligi na pewno mieści się 25 znaków.  EDIT: dopytałem Orjona, który administruje leocką ligą, i limit w panelu administratora to 50 znaków.
-
-

- Gość zagraniczny
-
-
przez Friedrich von Baden » 17 maja 2024, 16:45
Franklin Garamond napisał(a):Friedrich von Baden napisał(a):Garamond Vaarland League to 24 litery/znaki. X11 mówi: "Nazwa ligi może składać się z maksimum 20 znaków."
To chyba nie jest aktualna informacja, bo Liga Piłkarska Palatynatu Leocji ma 32 znaki. Na stronie informacyjnej ligi na pewno mieści się 25 znaków.  EDIT: dopytałem Orjona, który administruje leocką ligą, i limit w panelu administratora to 50 znaków.
Ja mówię co przeczytałem w Zasadach w X11. Poza tym czy może tali limit nie wynika np. z bonusów posiadania VIPa przez admina ligi? Nie wiem, ja tylko dopytuję, bo w tej grze już kilka funkcji różniło się u mnie i np. u Pana Heinza Wernera Grunera. Zatem jest możliwość, że jest to zwiększony limit dzięki VIP albo, że zasady są nieaktualne... 
-
-

- Rajca

-
-
przez Franklin Garamond » 17 maja 2024, 18:44
Stworzyłem dla testów ligę i nie ma problemów z długą nazwą. Wydaje mi się, że to akurat nie jest obwarowane VIPem. 
-
-

- Gość zagraniczny
-
-
przez Friedrich von Baden » 17 maja 2024, 18:54
W takim razie nie ma raczej przeciwności systemowych, technicznych. 
-
-

- Rajca

-
-
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Karczma zwana Rzym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
|
|