|
Miejsce swobodnych i luźnych rozmów
przez Jerzy IV » 01 sie 2026, 12:08
Jakub Piotr Idyllicz napisał(a):Jerzy IV napisał(a):Trzeba by to naprawić. Ja przez te problemy z DC co miałem jakieś zdalne włamania z IP z Niemiec to wyszedłem z serwerów wszystkich, zablokowałem konto i przestały się dziać takie cyrki. Może bym tam powrócił ale to potrzeba by mi nadać uprawnienia by móc coś tam ustawić w tym serwerze by znowu przychodziły tam powiadomienia z forum.
Zawsze to jakaś możliwość pozyskania nowych członków...
W takim razie potrzeba skontaktować się z Panem Michałem Lisewiczem, ale może być ciężko bo realioza studencka i sezon wakacyjny, więc szanse, że się pojawi i pomoże są małe. Ale zrobimy co w naszej mocy. Tymczasem prosimy rozejrzeć się samemu po forum, a w razie czego można sprawdzić: Aktywne Wątki: search.php?search_id=active_topicsNieprzeczytane posty: search.php?search_id=unreadpostsLub skorzystać z Nowin Stempla: https://nowiny.stempel.org.plPS. Wiem czemu nie działają powiadomienia, ale nie mogę nic z tym zrobić, bo potrzebny byłby ktoś kto wsadziłby pliki rozszerzenia która łączy DC z Forum, na serwer FTP. Można by odwiedzić majątek, pobrać dochody, może włączyć się do kampanii wojennej bo zdecydowanie czas już ruszać w pole.
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 6
-
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Kontradmirał
- Wykształcenie: doktor net
przez Adelaide Radziwiłł-Chojnacka » 02 sie 2026, 09:26
Wracam do aktywności po krótkim urlopie!
Jej Książęca Wysokość Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
-
-

- Miecznik

-
- Medale: 1
-
przez Jerzy IV » 02 sie 2026, 18:54
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):Wracam do aktywności po krótkim urlopie!
Witamy serdecznie z powrotem 
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae
-
-

- Jego Królewska Mość

-
-
-
przez Jerzy IV » 27 sie 2026, 22:10
Słowem wyjaśnienia, przepraszam za znikomą aktywność, ale zmagam sie w realu z przeziębieniem przez co jakoś siły i ochota na mikronacje osłabły.
Co prawda zakulisowo robię sprawę majątku Eminencji Aleksandra, no ale na forum zbytnio nie działałem. Postaram sie na dniach ożywić.
-
-

- Jego Królewska Mość

-
-
-
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Karczma zwana Rzym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
|
|