Maurycy Orański napisał(a):Z całym szacunkiem ale nie do Jaśnie Wielmożnego było to pytanie.
Wiem ale dałem również swoją opinię.

Karawany - zgłoszenia
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Karawany - zgłoszenia
Wiem ale dałem również swoją opinię. ![]() ![]() /-/Michał Jerzy Potocki Herbu Pilawa Szlachcic Rzeczypospolitej Obojga Narodów Rotmistrz Wojsk Koronnych Kanclerz Wielki Wojski Pomorski ![]()
Re: Karawany - zgłoszeniaMości Panie Podskarbi,
Informuję, że z dniem dzisiejszym wyruszy moja karawana międzynarodowa z Konstantynopola do Warszawy, kosztująca 10 000 DPL. ![]() Ambasador Rzeczypospolitej w Księstwie Sarmacji i Republice Bialeńskiej Minister Księstwa Urbino Dowódca 4 Chorągwi Jazdy Kozackiej Pułku Jazdy Litewskiej w Wilnie Cześnik wileński Pan na Białowieży i Łańcucie ![]()
Informuję, że z dniem dzisiejszym chciałbym wystawić karawanę międzynarodową z Warszawy do Walencji (Skarland), o wartości 10 000 DPL. Pozdrawiam Kanclerz Wielki Michał Jerzy Potocki /-/Michał Jerzy Potocki Herbu Pilawa Szlachcic Rzeczypospolitej Obojga Narodów Rotmistrz Wojsk Koronnych Kanclerz Wielki Wojski Pomorski ![]()
Informuję, że z dniem dzisiejszym wyruszy moja karawana międzynarodowa, kosztująca 6 000 DPL, z Warszawy do Walencji w Skarlandzie. ![]() Ambasador Rzeczypospolitej w Księstwie Sarmacji i Republice Bialeńskiej Minister Księstwa Urbino Dowódca 4 Chorągwi Jazdy Kozackiej Pułku Jazdy Litewskiej w Wilnie Cześnik wileński Pan na Białowieży i Łańcucie ![]()
Informuję, że z dniem dzisiejszym wyruszy moja karawana międzynarodowa, kosztująca 10 000 DPL, z Walencji do Krakowa. ![]() Ambasador Rzeczypospolitej w Księstwie Sarmacji i Republice Bialeńskiej Minister Księstwa Urbino Dowódca 4 Chorągwi Jazdy Kozackiej Pułku Jazdy Litewskiej w Wilnie Cześnik wileński Pan na Białowieży i Łańcucie ![]()
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Kancelaria Podskarbiego Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
||