Sejm Elekcyjny - I XI MMXX a.D.Re: Sejm Elekcyjny - I XI MMXX a.D.Dziękuję za odpowiedzi. Wobec tego otwieram głosowanie, aby wszyscy sprawnie oddali swój głos, głosowanie zamknę jutro o 8:00.
(+) Mikołaj Stefan kardynał Dreder Prymas Rzeczypospolitej Obojga Narodów, Metropolita Gnieźnieński Dziekan Kolegium Kardynalskiego Pan na Nieborowie ![]() Re: Sejm Elekcyjny - I XI MMXX a.D.
Dostojny, rozumiem pośpiech, ale czy nie jest on zbytni? Tradycyjnie było zawsze nieco więcej czasu, z opcją zakończenia przed czasem w przypadku oddania wszystkich głosów. Ja na ten przykład miałem już dziś nie zaglądać aż do jutra do 9:00. Zupełny przypadek sprawił, ze jestem, choć jeszcze nie wiem na kogo głosować. Adriano Vittorino Zep Książę Urbino Wojski Kaliski ![]() Re: Sejm Elekcyjny - I XI MMXX a.D.
/-/Michał Jerzy Potocki Herbu Pilawa Rotmistrz Wojsk Koronnych Miecznik Podolski ![]()
Re: Sejm Elekcyjny - I XI MMXX a.D.Ja, Eugenia Ostrogska, Pani na Nakle,
poseł na Sejm Elekcyjny, dnia IV listopada, roku Pańskiego MMXX, wynoszę Pana Wilhelma Orańskiego, do godności królewskiej, powierzając tron Najjaśniejszej Rzeczypospolitej, Matki Naszej. (-) Eugenia Ostrogska Szlachcianka herbu własnego Pani na Nakle ![]() Re: Sejm Elekcyjny - I XI MMXX a.D.Ja, komandor Hubert Szablarczyk - Hrychowicz herbu Godziemba, wojski wołyński, gubernator Santa Maria a pan na Łucku,
poseł na Sejm Elekcyjny, dnia IV listopada, roku Pańskiego MMXX, wynoszę Pana Michała Franciszka Lubomirskiego-Lisewicza, do godności królewskiej, powierzając tron Najjaśniejszej Rzeczypospolitej, Matki Naszej. Też bym zaczekał, ale skoro pierwsze głosy padły... ![]() (-) kmdr Hubert Mikołajowic Szablarczyk - Hrychowicz herbu Godziemba, wojski wołyński, gubernator Santa Maria, pan na Łucku. Re: Sejm Elekcyjny - I XI MMXX a.D.Ja, Dominik Ostrogski, pan na Kamieniu, poseł na Sejm Elekcyjny, dnia IV listopada, roku Pańskiego MMXX, wynoszę Pana Wilhelma Orańskiego, do godności królewskiej, powierzając tron Najjaśniejszej Rzeczypospolitej, Matki Naszej. /-/ Dominik Ostrogski herbu własnego Pan na Kamieniu Wojski Malborski ![]()
Re: Sejm Elekcyjny - I XI MMXX a.D.
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau wicekról Nowej Kurlandii podskarbi wielki strażnik polny koronny ![]()
![]() Herbu Pilawa Podskarbi Nadworny Ambasador Rzeczypospolitej w Pallatynie Leocji i Pustkowiach Winków Namiestnik 4 Chorągwi Husarskiej Pułku Jazdy Koronnej w Barze Wojski Łęczycki Pan na Bracławie i Podolu ![]()
(~) abp Taddeo von Hippogriff-Piccolomini SJ Prymas Polski i Litwy Pan na Żywcu ![]()
Re: Sejm Elekcyjny - I XI MMXX a.D.Wstrzymuję się od oddania głosu Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Kanclerz Wielki ![]()
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||